Nieuws

    • Gezondheidscentrum te Berghem

      Ontwerp: Cor Mastenbroek
      Opdrachtgever: Wolter Vastgoed
      Aannemer: Peter Peters

      Het Gezondheidscentrum te Berghem is ontworpen tussen drie bestaande gevels die intact moesten blijven. Tijdens het ontwerp van de constructie was het ontwerp qua indeling reeds grotendeels afgerond. Doordat er weinig draaglijnen boven elkaar te plaatsen waren, bracht dit een beperkte ontwerp vrijheid met zich mee. Er is vervolgens gekozen om met een skelet van stalen liggers en kolommen te werken om het ontwerp en de vrije indeelbaarheid te behouden. De vloeren inclusief het platte dak zijn in plaats van een lichte houten vloer gerealiseerd met kanaalplaatvloeren. Dit voor het verkrijgen van massa wat een gunstig effect op het warmte accumulerend vermogen heeft.

      zie ook http://www.wolters-vastgoed.nl/ van Wolters Vastgoed BV

    • Woning- en utiliteitsbouw

      In samenwerking met Bouwkundig teken- en adviesbureau Verkuylen werkt Constructiebureau C.A.M Vermeij in de woningbouw van kleine verbouwingen tot complete nieuwbouw. Tevens worden binnen deze samenwerking regelmatig kleine utiliteitsbouw van bijvoorbeeld bedrijfspanden uitgewerkt. In nauw overleg wordt het bouwkundig en constructief ontwerp zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd. Door de jarenlange samenwerking zijn deze werkzaamheden goed op elkaar afgestemd waardoor de klant zo een economisch en kwalitatief hoogstaand product krijgt.

      zie ook http://www.verkuylen.nl/ van Bouwkundig teken- en adviesbureau Verkuylen